Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065125

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Själva grejen är nog mer att allt man gör påverkar situationen. Baserat på frågan om vilken ambitionsnivå Brynäs har i vinter kom ett svar om att vi med tanke på förutsättningarna behöver vänta och se.
Men saker händer ju bevisligen ändå. Typ Ölund. Har inget mot honom, men nån slags idé bygger hans kontrakt på. Nåt slags tänkt trupp och tänkt budget borde finnas med i förutsättningarna. Eller signar Mormor i blindo? Då är vi där... vilken ambition har Brynäs? Sundlöv är normalt sett ingen bra säljare, tvärtom skulle jag säga. Det är mer än en gång han skickat budskap som inte hör hemma i ett lag med ambitioner att vara med när det gäller. Nä, vi har inte pengarna för att slåss med de rikaste (kanske), men styr då frågan mot det som är the Brynäs way. För vägen framåt går ju en annan väg? Återigen... mål (ambition) och strategi. Att inte vara tydlig är ett ineffektivt sätt att ta sig framåt. Mellanmjölk är alltid mellanmjölk... vill man eller vill man inte ha mellanmjölk? Ölund gör varken till eller från. Men nästa beslut och nästa beslut... blir till slut ett mönster... ambition.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Peter A kommer att få fart på Ölund igen och när det händer så kommer vi i det närmsta att ha en landslagsspelare.Det tror jag är tanken med att ge Ölund treårskontrakt.Förmodligen en spelartyp PeterA gillar och tror kommer att utvecklas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck:
..huvet på spiken..
Kommentera