Brynäs IF

712989 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2068932

Sv: A propósito de nada
KulaShaker:

Detta är absolut inte meningen som provokation men jag måste ändå få skriva detta.

När Leksand ” tiggde ” pengar från fansen som det hette blev det ramaskri från andra lags supportrar däribland Brynäs men nu är det tydligen ok för Brynäs att göra lika? Hmm 🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Jag kan inte tala för hur vi reagerade när Leksand gjorde det men jag ser verkligen inte problemet med insamlingen. Jag som Brynäsare vill att Brynäs ska vinna. Jag inser att chansen är större för det om vi får in bra spelare och då skänker jag mer än gärna en slant. Är det så att man inte vill eller inte har råd att skänka pengar så är det ju inte så att man behöver göra det heller. Det är inte så att Campese pistolhotar en att skänka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag vill inte heller provocera, men det har nästan blivit legio att föreningar ska 'tigga' av sina supportrar, bara för att spelare ska ha en fet lön. Men här hemma i Nordkorea har alla samma värde. Vill givetvis att bra spelare hellre är i Brynäs än i Djurgården, men känns som att klubbar förlitar sej mer o mer på supportrars lojalitet(vilket är bra) men att 'vanliga' medborgare ska swisha sitt tionde varje gång en spelare dyker upp känns lite som katolska kyrkan. Givetvis är det Corona-tider nu, men detta 'tiggar-fenomen' har ju funnits under lång tid.
Kommentera