Brynäs IF

710546 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2069687

Sv: A propósito de nada
Ser just nu Berglund på neo neo... löjligt besviken då man donerat en slant till klubben.. vart är ambitionen till att bli bättre? Oavsett ålder. RIKTIGT dåligt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: Fy fan va löjligt att göra en grej av att Berglund är på krogen. Klart han vill fira när han ansluter till Sveriges finaste förening.

Förresten när på året, om inte under sommarledigheten, ska elitspelare få koppla av och vara som andra...?

Upp med nivån!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: "Ser just nu Berglund på neo neo... löjligt besviken då man donerat en slant till klubben.. vart är ambitionen till att bli bättre? Oavsett ålder. RIKTIGT dåligt"

Håller med, bedrövligt...
Jag såg Peter Andersson tanka sin bil på OK Brynäs, vart är ambitionen hos honom att bli en bättre tränare?
Sen såg jag Adam P och Kristoffer B handla på ICA Nära i Bomhus...löjligt besviken man blev efter att ha donerat pengar till klubben.
Har dom ingen ambition att bli bättre?
Och tänka på alla andra spelare sen, som går ut med hunden, grillar i trädgården, tar en sväng med båten eller en runda på golfbanan?
Har dom öht ingen skam i kroppen, oavsett ålder????
RIKTIGT, RIKTIGT DÅÅÅÅÅÅLIIIIIIIGT!!!!!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: att gå ut och äta med vänner och släkte måste även en hockey spelare få göra! Berglund har ju släkt här i Gävle. Om han trivs bra privat kommer det motivation till hockey med större sannolikhet att finnas.
Om en hockeyspelare under semestern unnar sig något är väl inte konstigt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa:
”Ser just nu Berglund på neo neo... löjligt besviken då man donerat en slant till klubben.. vart är ambitionen till att bli bättre? Oavsett ålder. RIKTIGT dåligt”

Jag började läsa ditt inlägg och blev glad, kände positiva vibbar, vad roligt tänkte jag att han är i Gävle men sen kom din sågning, va fan.

Vad såg du mer, var han dyngfull, tagsade han på någon? Bråkade? Annars ser jag i alla fall inget problem i att han är på neo neo,..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: Wtf? Off-season, fredag kväll och mitt i sommaren, vad förväntar du dig egentligen?

Vad gör du där själv?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: ser inget fel i att han är ute och skaffar sig kontakter redan i Gävle! Bara bra det att han är här och känner på utelivet
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: om det stämmer så är jag oerhört besviken på ansvaret, tycker han ska ta det seriöst och komma in med inställning att förändra bilden i klubben
Kommentera