Brynäs IF

713106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2069942

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Har i princip inget emot att få Berglund och Bertilsson i truppen. Det är bara upphaussandet av dem hade inte instämmer i - och framförallt på sättet dessa spelare försöka tas in. Värva ska ett shl-lag göra reguljärt inte på detta sättet. Det är inte värdigt föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: Nej det är klart. Brynäs är en förening som måste stå över monetära behov. Klart ovärdigt. Dessutom borde alla spelare spela gratis då äran att ta på sig tröjan är nog.
Brynäs borde ha statligt kulturbidrag istället för att roffa åt sig pengar från företagares surt förvärvade kassor.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sitter och kör en pod med PA i repris just nu. Den där han talar sig varm över Söderström. De kom ju in på drömvärvningar och han drog då upp en spelande back typ VS. Verkade engagerad i ämnet. Sade att man kollar av marknaden efter den typen. Kanske är så att man inte har gett upp den trålningsaktiviteten ännu. Dock antar jag att det kräver att man kan bryta kontrakt med någon/några befintliga spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: parodikonto?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis:

Bättre att värva för pengar som inte finns, än att försöka få in de pengar som behövs, för de värvningar man vill göra? Det var helt frivilligt att ge pengar. Ingen stod i alla fall med pistol och hotade mig, för att få mig att sätta in pengar.
Kommentera