Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070007

Sv: A propósito de nada
Peja: Men samtidigt är det som Grismöbel säger, man skämtar inte bort så pass mycket poäng från tyska ligan. Chansen finns att Desch börjar leverera mer poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan:
Känslan kring Jaedon är att han varit på vippen att ryka under förra säsongen då det skrevs ganska ofta från experter bla mrmadhawk att han kunde försvinna. men pga marknaden och inte hittade någon ekonomisk lösning så har man behållit honom.

Och av vad det låter som på Sundlöv så var bilfärden till Arlanda väldigt givande, i intervjun innan han åkte hem så hade typ sagt "vi får väll se om jag kommer tillbaka nästa säsong" till GD om det var på skämt eller inte vet jag inte

Men bilfärden så känns det som att Sundlöv ändå kände att det Jaedon kändes förtroendeingivande att han verkligen inte kommer kasta bort en säsong till utan verkligen komma förberedd och bevisa att han klarar SHL, och att Sundlöv då kände att det kan bli bra denna säsong

skulle denna teori stämma så tror jag Jaedon får en ärlig chans i år igen, men att han snabbt kan ryka igen om det inte blir någon förbättring.

men som sagt är bara en teori utifrån små signaler i media och kommentarer från de inblandade.
Kommentera