Brynäs IF

712989 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070232

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det är bra, om det är någon slags ”defensiv” back man ska ha så är det ju mer åt Bertilsson-hållet iallafall. Gunderson/Bertilsson drog ju ett sådant enormt lass för ett par säsonger sedan. Tror inte han klarar sig lika bra utan Gunderson (såklart) och kommer väl inte ha lika bra siffror men ändå. Tyvärr gör värvningen av Bertilsson/Nyberg att K. Berglund känns totalt överflödig, där skulle man lagt pengarna på någon spelskickligare. P. Berglund är bra på alla plan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Då är vi helt överens om att värvningen av K. Berglund är helt onödig. Ska bli intressant att se hur Berra står sig utan Gunderson. Det vill verkligen till att Berra är förbaskat jävla bra den kommande säsongen, för jag är skeptisk till att ge ett så långt kontrakt med tanke på ålder och spelartyp. Patrik Berglund hoppas och tror jag kommer göra en ännu bättre säsong än den föregående, framför allt om man kollar på poängskörden. Även om vårat PP1 var bra den föregående säsongen så lär uppgraderingen Ölund—>Berglund innebära en klar förbättring.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Vet du vart man kan hitta statistik från Schweiz för att följa Gundes framfart där? Tänker att han blir en bra måltavla för nästa års insamling :-)

Gunde börjar ju bli till åren men är samtidigt en extremt seriös idrottsman och har så varit under många år. Jag tänker att han kommer fortsätta hålla hög nivå längre än spelare brukar göra.
Kommentera