Brynäs IF

714035 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070946

Sv: A propósito de nada
mk: Är Sjödda rätt tränare för ett juniorlag? Vi minns ju spelsystemet han snickrade ihop när han var head coach. Ett förlegat och destruktivt spelsätt. Det känns som att Sundlöv/Campese bara gått på ett namn, snarare än att göra researchen och anställa en spännande, ung coachtalang.

Måste säga att jag hade mycket högre förväntningar på Sundlöv än det han hittills visat upp. Jag hoppades på att han skulle komma in och verkligen sätta sin prägel på den sportsliga organisationen. Istället har han, i mitt tycke, kört i dom gamla hjulspåren som sattes under Bengtzéns tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Molin och Sjödda är ju extremt rutinerat och välmeriterat för att vara J20&J18, men jag hade väl kanske också hoppats på något annat. Min föhoppning var att Brynäs skulle gräva fram ett par Stråhle-typer, yngre ledare som är galet hungriga och moderna i sitt ledarskap. Å andra sidan kanske man försökte göra detta, därav fördröjningen med rekryteringarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Meningen med TS kontrakt på 1 år är väl att man ska kunna utvärdera under säsong. Vem vet, man kanske har nått namn på gång som inte kunde komma i år.

Sen, så tycker du att MS bara kör i gamla hjulspår?
Ja, kanske med Ove. Men resten av sillyn då?
Hmm.
Ja alla tycker vi olika😄

Är det någon som vet hur man kommer i kontakt med Anton Hansson?

Jag tänkte fråga om han ska hjälpa J- lagen oxå med statistik. Går det?
Det hade ju kunnat hjälpa föreningen i arbetet framåt med utveckling av spelare. Om det funkar...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: mycket märkligt och återigen återanställs sparkade tränare
Kommentera