Brynäs IF

714032 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070949

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Meningen med TS kontrakt på 1 år är väl att man ska kunna utvärdera under säsong. Vem vet, man kanske har nått namn på gång som inte kunde komma i år.

Sen, så tycker du att MS bara kör i gamla hjulspår?
Ja, kanske med Ove. Men resten av sillyn då?
Hmm.
Ja alla tycker vi olika😄

Är det någon som vet hur man kommer i kontakt med Anton Hansson?

Jag tänkte fråga om han ska hjälpa J- lagen oxå med statistik. Går det?
Det hade ju kunnat hjälpa föreningen i arbetet framåt med utveckling av spelare. Om det funkar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Med gamla hjulspår menar jag dels ett snedvridet lagbygge. En backsida där man inte prioriterar spelskicklighet utan snarare defensiva egenskaper hos spelarna. En forwardbesättning där all krut läggs på de två toppkedjorna medan de två bottenkedjorna mestadels består av 27+ spelare utan utvecklingspotential. Likaså är jag oerhört besviken på att spelare som varit mediokra i 3 säsonger får förlängt kontrakt baserat på en kort formtopp under hösten (Mannberg). Och idag fick vi den ”glada” överraskningen att Sjödin får jobbet som J18-coach. Känns ju verkligen som ett piggt och fräscht val (ironi).

Jag får väldigt dåliga vibbar av att dessa gamla spelare som känt varann i 30 år ger jobb åt varann till höger och vänster. Att ha Dackell kvar i nån hittepå-roll som ”senior advisor” är riktigt, riktigt ruttet i min bok. I vilket annat seriöst företag som helst hade det varit tack och adjö till en sådan person, baserat på den massiva skada han orsakade under sin tid som GM.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Tommy, Dacke och Ove skall bara vara i Brynäs organisation, så är det bara.
Kommentera