Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072411

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är svårt att uttala sig om budgeten, det får vara Campeses huvudvärk. Det kan väl också anses vara en strategisk utgift som man är villig att göra plats för.

Angående Dackell och rollerna har det ju varit under olika klubbchefer, han har dessutom föreslagits till styrelsen av en valberedning så någon form av kompetens verkar det finnas som flera har uppmärksammat. Det vi vet är att GM rollen var fel samt att senior advisor rollen var en krockkudde. Men övriga roller vet jag inte hur han kompetensmässigt står sig. Men jag har ingen anledning att tro att Sundlöv, för andra gången, tillsätter en spelarutvecklare med bristande kompetens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det finns ingen som vet hur intäkterna kommer att se ut nästa säsong, eftersom vi inte vet när klubbarna kommer att få börja ha publik på matcherna. Just därför skulle en rimlig budgetläggare mana till försiktighet och vända & vrida på varenda utgift.

Att dom flesta lag skulle ha en spelarutvecklare på individuell nivå nog är en sanning med modifikation. Frölunda, Färjestad och HV har eller har haft det, vilka fler?

Du har ingen anledning att tro att Sundlöv anställer en spelarutvecklare med bristande kompetens - betyder det att du tror att Dackell har haft tillräcklig kompetens för alla roller han har haft i Brynäs? Eller är det just nu som han har fått den *perfekta* rollen för honom?
Kommentera