Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072419

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det finns ingen som vet hur intäkterna kommer att se ut nästa säsong, eftersom vi inte vet när klubbarna kommer att få börja ha publik på matcherna. Just därför skulle en rimlig budgetläggare mana till försiktighet och vända & vrida på varenda utgift.

Att dom flesta lag skulle ha en spelarutvecklare på individuell nivå nog är en sanning med modifikation. Frölunda, Färjestad och HV har eller har haft det, vilka fler?

Du har ingen anledning att tro att Sundlöv anställer en spelarutvecklare med bristande kompetens - betyder det att du tror att Dackell har haft tillräcklig kompetens för alla roller han har haft i Brynäs? Eller är det just nu som han har fått den *perfekta* rollen för honom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast vi kan inte göra en bättre bedömning av det ekonomiska läget än vad Campese gör. Vi har ingen aning om vilka signaler han fått från olika partners. Vi får bara lite på hans bedömning och summera när vi får se siffrorna. Det kan också vara en roll som man av strategiska skäl tar sig råd med för att öka trovärdigheten gällande utvecklingen av spelare och börja bygga upp det igen.

Dom flesta vet jag inte, men Rögle har en sen har några vad eliteprospects kallar direktor of player development, jag vet dock inte exakt hur det ska översättas. Sen har vissa lag fler ass tränare.

Jag säger inte ett Dackell haft kompetens för alla roller, uppenbarligen höll han inte som GM. Han var uppenbarligen inte redo, vilket han även sa innan han blev anställd. Senior advisor var väl kanske ingen riktig roll. I övriga roller har jag ingen anledning att tro att han gjorde ett dåligt jobb. Men många personer har bollat runt Dackell. Johan Stark, valberedningen, Sundlöv, Campese har samtliga gett honom olika roller, är alla dessa korrupta polare till Dackell?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Kanske missat något men ingen av de andra rollerna han fått har han väl haft tidigare under Sundlöv? Till skillnad från spelarutvecklare då säsongen 13/14.
Kommentera