Brynäs IF

712251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072437

Sv: A propósito de nada
Zzz: Är det realistiskt att Campese skulle kunna göra annan bedömning än att föreningen måste vända och vrida på varenda kronor i coronatider? Det är väl även vad han själv har sagt...?

Partners i all ära, men Brynäs har inga partners som kan täcka upp intäktsbortfall som tomma läktare över en hel säsong skulle innebära. Detta är den mest knepiga ekonomiska tiden på evigheter och att inte trimma organisationen så mycket det bara går är rent dåligt av Brynäs. Alla som inte är crucial för verksamheten måste man försöka bryta med, så enkelt är det.

Jag har träffat Dackell vid flera tillfällen. Det finns en stjärnglans kring honom och en del tidigare storspelare. Att en person bollas runt mellan massa olika poster brukar inte vara ett särskilt gott tecken på någon arbetsplats. Spelarutvecklare är som sagt en intressant roll, men det är inte en livsviktig roll, och det finns väl heller inget belägg för att just Dackell skulle vara en exceptionellt skicklig spelarutvecklare? Det är ju en roll som Brynäs skapade och skräddarsydde för Ove Molin, inte Dackell.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Publikbortfallet kan var 40 miljoner i grundserien..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det jag menar är vi får anta att Campese i det här läget kompletterar organisationen med det som han anser är nödvändigt och har budget för det. Det är ju omöjligt för dig och mig att sitta på distans och göra det. Jag förutsätter att man tagit hänsyn till alla tänkta scenarion gällande ekonomin denna säsong. Skulle det visa sig att man gjort annat får vi veta det efter säsongen eller om det kommer mer info runt det vid årsmötet.

Fast Dacke har ju inte bollats runt på det sättet, han var involverad i juniorsidan, blev ass tränare i a-laget fick sparken tillsammans med Jonsson, kom in i styrelsen, blev rekryterad som GM. Sen vad man valde att kalla honom förra året är ju egentligen irrelevant. Han var rätt prestigelös ändå måste man säga. Jag vet inte många direktörer som skulle arbeta kvar efter dom förutsättningarna. Dom flesta i näringslivet skulle sitta hemma med lön och rulla tummarna.
Jag har precis som du ingen aning om hur skicklig spelarutvecklare Dacke är, men jag har ingen anledning att tro att Sundlöv rekryterar en person han inte anser lämplig.
Kommentera