Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072460

Sv: A propósito de nada
Peja: Som jag uppfattat det kommer Dackell tillsammans med Molin jobba med juniorlagen och damlaget och inte ha något att göra med herrlaget. Verkar vara ungefär som de jobbade med Morgandagens Brynäsare förut. Vet inte hur uppskattade de var i den rollen förut eller om det ska ses som något som borde prioriterats bort i dessa tider. Men samtidigt kan jag förstå att det inte är lätt att göra sig av med Dackell eller Molin med deras historik i Brynäs och när de dessutom verkar i alla fall utifrån sett agera extremt prestigelöst mot Brynäs.

Angående unga intressanta förmågor så är ju Stråhle rekryterad till A-laget som möjlig efterträdare till Peter Andersson. Jag är dessutom väldigt nyfiken på hur de assisterande i juniorlagen kan utvecklas tillsammans med Molin och Sjödda och att vara i miljön som förhoppningsvis skapas runt A-laget, och om de kan vara något för framtiden.

Sedan skulle jag gärna se att en spelarutvecklare knyts till herrlaget också. Någon som är kunnig och extremt nyfiken på att lära sig nya saker och hänga med i utvecklingen. Möjligen att Molin kan vara den personen från nästa år men det har jag alldeles för dålig insyn i för att ha någon uppfattning om.
Kommentera