Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072485

Sv: A propósito de nada
Charles: Väldigt bra intervju med Andersson i GD:s sändning. Intressant att han själv valde att prata om juniorerna som var med. Tydligen var han mycket imponerad av både Kvist och Viktor Persson. Den sistnämnde som egentligen hade tänkt spela på college men som nu ser ut att bli kvar pga corona. Det blir en oerhörd konkurrens på backsidan och jag hoppas och tror att Peter inte drar sig för att peta mer namnkunniga spelare till förmån för exempelvis Persson om det visar sig att han fortsätter imponera på försäsongen. Det hade ju varit en stor tillgång till denna backbesättning att få in en mer spelskicklig back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Samtidigt ska man nog inte sätta för stor press på Persson, om han nu tar en plats i truppen. Visst har hans spelskicklighet sett okej ut i J20 men både Bertil och Berglund var väldigt spelskickliga backar i J20-serien när det begav sig, särskilt Berglund. Löven hade några bra backkullar där med Rahimi, Hellström, Berglund, Matushkin, Nils Andersson mfl. Även om det syntes att Matushkin nyss hade skolats om till back.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vet du vilket nr Persson har?
Han pratade med #37 efter öppna delen och såg ut att berömma spelare ifråga. Noterade det som att PA var mycket nöjd med vad han sett.
Vet som sagt inte vem det av junisarna det va. Bara nr #37.
Kommentera