Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072727

Sv: A propósito de nada
Hong Kong: Nja, det är inte valberedningen som väljer ordförande och styrelse, det är årsmötet, alltså medlemmarna direkt. Så kontentan är rätt: Avgå medlemmar!!
Sen väljer årsmötet även kommande valberedning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malinder: Så som stadgarna nu är utformade så kan man säga det är valberedningen. Du som medlem kan föreslå ett namn till valberedningen, inom en viss tid före årsmötet, som sen väljer ut en kandidat från förslagen eller någon person dom själva har tagit fram. På årsmötet kan du enligt stadgarna inte föreslå en motkandidat till valberedningens förslag.

Vill man ha en annan inriktning på personerna i styrelsen, så måste valberedningen bytas ut mot personer med ett annat tänk än vad nuvarande valberedelse har.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malinder: Som Brynäs ordnat för sig är det i princip valberedningen som väljer styrelsen numera. På sittande styrelsens direktiv kan man förmoda. De nya stadgarna lex Reander var nödvändiga när de stiftades. Men man har tagit det för långt. Vslberedningen är all mighty och förslag utifrån tas inte ens upp... Demokratisk diktatur...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Andréns brynäshjälm

simpel design men på ett bra sätt.
Kommentera