Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2074135

Sv: A propósito de nada
Finns många som varit kassa i spelet utan puck dom senaste åren:
Wanvig
Caporusso
Kristo
Liljewall
Zetterberg
Niniimäki
Miller
Broudhurst
Thorell
Viitakoski
Hauthonen
Vas
Kousal
Wallace
ARNASON......

Att Deschen är den sämsta på den här listan har jag svårt att tro! Brynäs skulle aldrig behålla honom om dom inte såg någon potential hos honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0:
Jeadon värvades i tron att han hade potential att bli en ny Clark enligt Dackell.
Det har han inte visat.
Tror inte att han kommer att bli det heller.

Tyvärr är inte Jeadon enda spelaren med förstora förhoppningar på sig. Tycker han svartmålas lite väll. Det var inte heller som tvåvägsspelare han chansvärvades för heller,

Vem ska vi ha i andra mer än en av Danielsson eller Bulan är frågan?

Sallinen skulle slå igenom då skadan läkt inför ifjol. vilket jag inte tyckte han gjorde, men efter förstalinan var han en av de bättre ifjol, om inte bäst i 5mot5. Men ingen för en av shls bättre andra anser jag.
Molin var pp-specialist, men var ingen som stack ut 5mot5 även om slutet var bättre än början - och han ryktades fått göra om fystestet också. Tror inte på honom som en självklar värvning till andra. Dock bra poängskörd, mycket beroende på pp.
John Persson skulle vara den där fysiska spelaren. Han var inte bra ens på det. Inget för andra.
Ölund trodde jag mer på när han kom tillbaka, tycker inte han håller för en bättre 2dra lina med faciet i hand. Bara Palushaj fick honom ok i 2dra, men inte någon som stack ut. Han var dock ung då till hans försvar.
Adam P ser jag inte heller som någon för andra. Nytändning räcker gott till plats i 3dje, inte mer.
Mannberg, alcen, asklöf och Solem hör inte hemma i 2dra heller.
Birgersson behöver en säsong innan man vet vart han kan gå för,

Så jag tror inte Danielsson kan få någon annan av ovan nämnda att lyfta sig i en bättre 2dra, men däremot Bulan.

Jag tycker Molin (för poängen) och Sallinen (för vad han visat utifrån konkurrensen) ska gå med bulan i 2dra.
Och jeadon bör kunna hävda sig i 3dje. Får han chansen i 1sta och/eller 2dra beror det på för dålig generell konkurrens i laget, inte att han tillräckligt bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: De som fick sparken kan vi trots allt inte räkna som helt ordinarie. Jag tycker att Jaedon platsar på den listan. Sen blir det lite "pest eller kolera"-diskussion över det hela när man jämför vissa spelare. I dagens trupp är ju Jaedon klart sämst av alla ordinarie utan puck - ingen konkurrens där. Att han blir kvar beror nog mycket på att han har kontrakt och att det är mycket svårare att hitta klubbar som tar över kontrakt på grund av covid-19.

Fast skulle inte säga att Viitakoski och Hauhtonen var så dåliga utan puck, de var långsamma, men tänkte ofta rätt. Särskilt Viitakoski tror jag hade kunna varit riktigt bra om han hade kommit till Brynäs tidigare i sin karriär, han var en klasspelare i HV.
Kommentera