Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2080379

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Öh, hur tycker du att Sundlöv skulle ha gjort. Haft ett par centrar till av Greg Sotts kaliber nedfrysta i en kryptofrys och tina upp dem nu.
Sluta gnäll!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:
” pettisbif2.0: Öh, hur tycker du att Sundlöv skulle ha gjort. Haft ett par centrar till av Greg Sotts kaliber nedfrysta i en kryptofrys och tina upp dem nu.
Sluta gnäll!”

Fast då rödin blev skadad förra jouren i BIF och scott försvann helt i spelet så sa bengtzen att BIF inte kunde vara så spetsiga. Något man då borde ha kvar att ta lärdom av hos BIF idag.
På det identifierade Dacke, på nytt?, att BIF behöver en andralina som avlastar första och måste värva så vi inte blir lidande av skador på kritiska spelare!
Eftersom Dacke nu värvat några på kontrakt idag och är med i värvningsgruppen så kanske man med de mål man har ändå tagit lagbygget ett varv till!
Vi värvade en, och då menar jag en, toppforward från en säsong då vi kom 12a. EN!!!
Lite mer än så här borde även den störste optimisten kräva av lagbygget utifrån uttalanden osv från BIF genom tiderna - eller?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:
När vår 1a center missar minst 5 omgångar (förmodligen fler. Vi snackar om Brynäs nu liksom....) så borde väl han vara så pass rutinerad och iaf ta en en halvbra finne typ. På korttidskontrakt..
Växjö hade några backar borta på försässen. Tog in Teemu Eronen. Säger bara att det är lätt att vara efterklok. Precis dom orden Sundlöv själv kommer säga när säsongen är över och vi missar slutspel för 3e året i rad.
Och som jag sagt förr. Behöver dom pengar och vill starta en swish kampanj så är jag den första att bidra.
Säger bara att det lag vi har är shls mest känsliga lag för skador när det drabbar våra nyckelspelare. Iaf med dom målen vi satt upp...
Vilka ska ta över Greg dom första omgångarna som är viktigaste matcherna över säsongen (det är sen gammalt).

Solem...? Birgersson?? Kvist... ja du hör ju.
Kommentera