Brynäs IF

712784 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2082307

Sv: A propósito de nada
Känns lite Bagdad Bob över Peters intervju efter matchen. Jag tror att det osar i skallen på honom... Han sväljer det och går in i en bubbla där han kan vara lugn...

Detta är det sämsta försvarsspel jag sett Brynäs spela i en premiär någonsin. Det törs jag lova. Svårt att säga vad det beror på. Är man nedtränad...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det som isf förbryllar mest är väl att man sagt sig ha tränat mest på just försvarsspelet och inte så mkt på anfallsditot.
Ändå bara en premiärmatch med spelare som förstås måste vara lite osäkra på var dom står mht till hur man ska agera i det nya spelsättet.
Jag har sagt det förr: räknar med att spelet kommer att sitta ordentligt på ett godkänt sätt först om en halv säsong, minst. Om inte ännu senare.
Det viktiga nu är ju att spelarna inte börjar tvivla på det nya, bara för den här insatsen.
Som nån dessutom varit inne på: vi borde haft en tvåmålsledning efter första, efter det spel och chanser vi såg. OIK såg ju betydligt mer strukturerade ut i alla spelfaser, hade dessutom en osannolikt bra effektivitet på det dom själva eller vi skapade åt dom.
Klart att det kommer att se bättre ut med ordinarie förstafemma på isen, det fattar ju alla. Hur mkt Andersson än och utåt sett försöker tona ner deras betydelse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Helt och hållen omvänd premiär från förra året. Måtte det vara ett gott tecken...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Han var inte lika rak och tydlig som han brukar.. Svag röstton och blanka ögon.. Välkommen till Brynäs Peter!!

Fy fan vad deppigt, hoppas den här matchen säger lika lite om säsongen som förra årets premiär gjorde.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: är det bara jag som tycker att försvarspelet är som en basketmatch med zonförsvar och passivt?
Kommentera