Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2082928

Sv: A propósito de nada
Mattson:

Jag såg hela matchen. Brynäs var bättre och förtjänade segern.

Färjestad fick långa byten ibland men räknar man klara målchanser var Brynäs överlägsna.

Otroligt skön seger efter katastrofen i torsdags.

Rödin var bästa på isen.

Även Berglund, Bertilsson, Mannberg, Sallinen, Deschenau, Ölund var riktigt bra.

Alcén förtjänar dessutom beröm.

Pettersson, Persson, Björk, Ersson behöver steppa upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Detta jävla Brynäs som man älskar det är himmel eller helvete först förlust mot Oskarshamn och sedan vinst borta i mot Fbk man blir ta mig fan mållös.
Men i år har vi dessutom Bertilsson,Berglund och sedan tillkommer snart Scott och Danielsson så visst ser det ganska positivt ut dessutom tror jag att våra målvakter kommer höja sig.
Skål på er Brynäs vänner
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Ibland undrar jag om gränsen mellan plattmatch och en bra match som idag är hårfin för Brynäs. Mot Oskarshamn var det en jämn match tills special teams åt båda hållen gjorde att IKO fick ett försprång som skapade ett momentun som de bara red vidare på, medan Brynäs gick ner sig helt. Idag fick Brynäs ett momentum och gick aldrig ner sig på samma sätt. Som Peter Andersson har varit inne på många gånger är Brynäs känsliga för motgångar i matcherna och det ser vi fortfarande tydliga spår av. Sedan är det förstås ingen slump att lagets PP och offensiva spel blev bättre av Rödins inträde i och med hans individuellt starka insats i matchen.

Undrar om disciplinnämnden kommer att kolla på Anderséns tackling? En uselt genomförd tackling som resulterade i en skada, men inte den typen av tackling som de brukar stänga av spelare för.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Shoutout till han med brynäströja bland dom 50 i publiken. Jävla legend!
Kommentera