Brynäs IF

705113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2083040

Sv: A propósito de nada
Luddf: Lägger man dessutom på diverse bonusar, sign on samt den del vissa spelare lägger undan direkt till pension så är det ju ett katastrofalt kontrakt.

Nästa säsong kommer bli jäkligt intressant. Baksidan kan bli riktigt riktigt bra. Då slipper vi tunga löneposter på Andersen och Sigalet. Utgår ifrån att dom ej får förlängt. Lindelöf blir säkert bortskeppad redan denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Jag tror att Lindelöf kommer hamna i allsvenskan när AHL-lånen åker tillbaka till Nordamerika. Just nu är det svårt för allsvenska sportchefer att motivera att plocka Lindelöf före AHL-killarna, men när de lämnar kommer det att öppna upp en stor marknad för spelare som honom.

Rodrigo: En annan märklig sak med förlängningen av Mannberg var den då uttalade ambitionen att vara ett spelförande lag och spela en slags possession-hockey. Mannberg har vissa kvalitéer, det kan alla se, men för mig är han en anti-possession-spelare. När han är puckförare kan det bli dumpningar även i situationer som skulle kunna bli bra spelvändningar och så vidare. Däremot tyckte jag att han var en väldigt smart värvning när han skrev på i samband med att Bulan gjorde entré och att Sundlöv förlängde hans kontrakt var inte oväntat, men jag hade inte tagit det beslutet som sportchef. Samtidigt är det kanske lite orättvist att fokusera på just Mannberg när det finns flera andra forwards som borde ryka före honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Jag skulle även vilja sen att man lägger pengar nästa år på en renodlad sniper likt Palushaj eller Clark.
Kommentera