Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2083121

Sv: A propósito de nada
11 kontrakt går ut. Jag vill inte se ett enda kontrakt förlängas förutom Ersson. Tyvärr tror jag inte det kommer hända. Sundlöv har visat sig vara känslostyrd i sina beslut så jag räknar kallt med att Andersén (som han alltid haft en förkärlek för) kommer förlängas. Ställer in mig mentalt på en ny ”julklapp” 2020, likt den vi fick 2018...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Håller delvis med. Ersson är grym i målet och ska vi klättra succesivt varje år så krävs en toppmålvakt. Ersson är given för det.
Sen ser jag helst att vi förlänger med Andersén och behåller lite av stommen. Sigalet är inte ens topp 6 back ser det ut som och Hedberg är klasser bättre än Lindelöf och Ingman.
Spelar Descheneau bra denna säsong så förläng med han också. Ser riktigt pigg ut i början och ska bli spännande att följa. I mina ögon god för 45 poäng
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Samtidigt kommer nog inte Sundlöv att förlänga några kontrakt utan en 'blessing' från Peter Andersson och hans team, och där ingår ju exempelvis statistikern som kommer med värdefulla statistiska inputs. Det bör minimera risken för irrationella beslut. Tycker även sättet som Sundlöv hanterade Danielsson på ger positiva vibbar inför fortsättningen.

Ersson är den enda som jag vore beredd att förlänga redan nu, skulle dock inte utesluta att fler spelare på listan spelar till sig nya kontrakt under säsongens gång. Typ Birgersson är en kandidat.
Kommentera