Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2084439

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 01-10-2020
TobbeJ: Tack för förtydligandet och en trevlig samtalston. Angående taktiska framsteg och tendenser, så tycker jag att vi ska komma ihåg två saker när det diskuteras:
1) Vi vet inte vilka taktiska direktiv spelarna har. Det är därför svårt att bedöma hur stora framstegen kring den taktiska biten är. Givet att alla kan se att allt inte har fallit på sin plats än, då hade helheten sett bättre ut, men det är svårt att bedöma vilka detaljer som saknas när man inte vet hur laget ska spela.
2) Vi ser inte matcherna på plats. Alla tränade hockeyögon vet att det är väldigt stor skillnad att se matcherna på plats och framför tvn. Du missar väldigt mycket framför tvn. Det är en jätteskillnad i vilka observationer man har möjlighet att göra, framförallt i spelet utan puck.

Därför menar jag att det är väldigt svårt att bedöma framstegen annat än använda statistisk data från matcherna. Nu har det dock spelats så pass få matcher att man ännu inte fått ett vettigt 'sample size' att analysera.

Det som jag tycker är trist är att en del personer - ingen nämnd ingen glömd - ifrågasätter allt och alla inom Brynäs. Det blir en tråkig stämning runt klubben när man får känslan av att en del "supportrar" nästan vill att laget ska misslyckas och folk ska få sparken bara för att de stolt ska utbrista "vad var det jag sa!". Jag är dock helt övertygad om att DU inte är en av de personerna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 01-10-2020
Peja: 1.Håller helt med i det du skriver. Vi vet inte instruktionerna....man önskar ju bara det där flowet i spelet. Puckar på bladet, spelare som söker upp. Drops i uppspel. Synk.
2. Så sant. Mycket ser man inte. Vissa saker ser man tydligare.

Angående vissa supportrars negativa attityd är jag inte förvånad alls. Kommer alltid att finnas. Man får nog välja själv hur mycket energi och fokus man ska ägna åt dessa gökar. Fan...hockey är ju kul och när Brynäs lirar tänder man till. Låt gnistan brinna och stötta klubben istället. I vått o torrt.
Låst ämne