Brynäs IF

714109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085088

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Johannes Hedberg: Men snälla du, du kan inte har sett samma match som jag? Kolla Björk, Berglund, m flera som ser livrädda ut så fort motståndarlaget befinner sig i Brynäs zon. Självklart ska forwards vara med och hjälpa till men det ser inte alls bra ut i den defensiva spelet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
En match i taget nu och fortsätta nöta på träningarna. Varje poäng är enormt viktig och denna segern får ju ses som bonus. SAIK en klass bättre som stundtals rullar runt i vår zon lite som dom känner för. Tyckte ändå vi tog vara på när SAIK blev långa och vi kom igenom ibland.
Desch fick en hel del skit här förra säsongen och som han presterade då så förstår man ändå viss kritik. Vad hans sämre prestationer då beror nog på är nog fler saker än bara han själv (blev nästan rörigt där). Jag tror han kommer leverera vidare om man ger honom fortsatt bra förutsättningar.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
lapad: Jag tycker att backarna höll rent ganska bra framför kassen idag, men de har ju problem i alla andra moment av spelet. Kändes som att Bertilsson var den enda som verkligen kunde sätta stopp i spelet genom att vinna närkamper i rätt lägen. Sen tror jag fortsatt väldigt mycket på Hedberg, där finns stor potential. K Berglund gör många bra saker, men det är för dåligt av en så rutinerad spelare att ta onödiga utvisningar i viktiga lägen av matcherna, han har gjort det två matcher i rad nu.
Låst ämne