Brynäs IF

714101 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085087

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
lapad:

Jag tycker försvararna gör det bra. De gör sitt jobb och håller rent framför kassen. Hedberg, Bertil, Nyberg och Berglund skulle jag till och med säga har börjat säsongen riktigt bra. Problemet ser jag i att forwards sjunker ned i knäna på försvararna, blir ingen press alls på andra puckar eller på motståndarbackar vid blå.

Frågan är om spelare som Molin, Danielsson, Birgersson, Bulan etc... har tempot i sig för att kunna pressa högre upp i banan och efter sargerna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Johannes Hedberg: Ja, det påminde inte så lite om MS igelkottsförsvar från tidigare säsonger. SAIK boxades förvisso ut och kom inte in på mål men det såg faktiskt ännu värre än mot OIK i de två första perioderna. Våra djupa dalar är nere i Div 3 någonstans. Men fasen vad skönt med 3 pinnar med tanke på tappet i Linköping sist.
Men som alla påpekar, det finns oerhört mycket att jobba med. Avslutningsvis så skall en stor del cred gå till John Persson för vårt sista mål. Han krigar länge ensam fast pucken i SAIKs zon tills Berglund och Rödin tar över och snidar in trissan.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Johannes Hedberg: Men snälla du, du kan inte har sett samma match som jag? Kolla Björk, Berglund, m flera som ser livrädda ut så fort motståndarlaget befinner sig i Brynäs zon. Självklart ska forwards vara med och hjälpa till men det ser inte alls bra ut i den defensiva spelet.
Låst ämne