Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085062

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Zappaholic: Lugna ner dig, det såg fruktansvärt ut period ett och två. Det kändes som det var BP långa stunder, vi fick inte ens "låna" pucken. Vi har stora problem med försvarsspelet och forsätter vi spela på samma sätt så är vi körda i det långa loppet. Flertals av våra försvarsspelare såg ut att vara i en annan värld som har inget med hockey att göra. Vi ska vara glada att vi är så pass effektiva som vi är. Det mesta måste bli mycket bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
lapad: Lugna ner mig? Jag är jättelugn. Hur är det själv?

Jösses...
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
lapad:

Jag tycker försvararna gör det bra. De gör sitt jobb och håller rent framför kassen. Hedberg, Bertil, Nyberg och Berglund skulle jag till och med säga har börjat säsongen riktigt bra. Problemet ser jag i att forwards sjunker ned i knäna på försvararna, blir ingen press alls på andra puckar eller på motståndarbackar vid blå.

Frågan är om spelare som Molin, Danielsson, Birgersson, Bulan etc... har tempot i sig för att kunna pressa högre upp i banan och efter sargerna.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
lapad: Ja, det här håller ju givetvis inte i långa loppet. Helt klart. 36% corsi...
Det känns mycket förbryllande att det kan se ut som det gjorde idag i 40 minuter trots att vi tränat hårdare än någonsin och nött extra mycket på försvarsspelet. Vi var ju inte ens trea på puckarna. Spelet är det Nokelainen-klass på, turligt nog inte poängen.
Låst ämne