Brynäs IF

714045 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085046

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Johannes Hedberg: Vi är alltså femma i tabellen efter fyra matcher. Tre av matcherna med undermåligt spel. Vad säger det om oss? Tur? Slump? Moral?

En sak som jag tänker lite på är fysiken. Tycker vi sett starka ut i slutet av flera perioder och nu idag ganska så skridskostarka och med bättre fart i tredje än två föregående perioder.

Kan PA få ordning på spelsystemet så kanske vi kan göra en ok säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Zappaholic: Lugna ner dig, det såg fruktansvärt ut period ett och två. Det kändes som det var BP långa stunder, vi fick inte ens "låna" pucken. Vi har stora problem med försvarsspelet och forsätter vi spela på samma sätt så är vi körda i det långa loppet. Flertals av våra försvarsspelare såg ut att vara i en annan värld som har inget med hockey att göra. Vi ska vara glada att vi är så pass effektiva som vi är. Det mesta måste bli mycket bättre.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Zappaholic:

Ja, tredje perioden såg betydligt bättre ut. Men då ska man också komma ihåg att Brynäs knappt lånade pucken i de två första perioderna. Jag tror det beror på att forwards är så passiva i rädsla för att släppa till öppna lägen. Skulle man öka pressen skulle man vinna mer puck, men också släppa till fler klara målchanser bakåt. Spontant kan jag ändå tycka att det är värt det, eftersom man i det långa loppet inte vinner matcher om man förlorar skotten med 20-40.
Låst ämne