Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085368

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Axle San: grejen är att om vi skulle byta ut utfyllnadsspelarna mot juniorer, och juniorerna skulle göra samma insatser så skulle vi spara in på en massa ”dyra” spelarlöner för utfyllnadsspelare. Junisarna spelar ju i princip gratis
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Rödin1912: "grejen är att om vi skulle byta ut utfyllnadsspelarna mot juniorer, och juniorerna skulle göra samma insatser så skulle vi spara in på en massa ”dyra” spelarlöner för utfyllnadsspelare. Junisarna spelar ju i princip gratis"

Precis så är det, det är där skon klämmer (bland annat), sen har även juniorerna (ofta) mer utvecklingspotential än utfyllnad från HA.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Rödin1912: Som jag ser det så kan man dela in truppen i tre kategorier, spets, utfyllnadsspelare och de däremellan.
Jag tycker att det är mittenkategorin som inte riktigt håller måttet och att vi har för få spetsar och för många utfyllnadsspelare.
Utfyllnadsspelarna är just utfyllnadsspelare och kraven är inte höga men vi har spelare som spelat bättre ligor men som faktiskt inte visar att de är mycket bättre än våra utfyllnadsspelare.
Att skylla lagets kräftgång de senaste säsongerna på utfyllnadsspelarna tycker jag blir lite skevt för de är ofta bland de som sliter hårdast ute på isen och gör allt de kan för laget.
Låst ämne