Brynäs IF

714940 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085546

Sv: A propósito de nada
Peja: Givetvis låter jag partisk nu men Dick är och har visat att han faktiskt är en fantastisk pådrivare. Det visade han verkligen då vi gick till final och även när han kom in ifjol. Men kanske inte på det där traditionella sättet utan på hans lilla egna sätt. Han gör tyvärr en del dumma saker som sätter laget i skiten och det är viktigt att han slutar med det.

Han har inte varit en av seriens bästa spelare denna säsong(4 perioder) men ser man till de tre senaste säsongerna så har han varit det. Kollar man till exempel den totala poängligan de tre senaste säsongerna är han nia fast han spelat färre matcher. Endast Jocke Lindström, Ryan Lasch och Micke Lindqvist har bättre poängsnitt bland topp-20 spelarna. Även topp-10 om man kollar slutspelets poängliga de tre senaste säsongerna(sen han kom tillbaka från Schweiz).

Så att säga att Dick är en av seriens bästa spelare kan väl knappast vara fel?

Bulan har som jag varit inne på högst högsta potential i hela SHL. I DIF var han bra men som jag varit inne på tidigare ändå en liten besvikelse. Passade inte in i spelsystem osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: "Han gör tyvärr en del dumma saker som sätter laget i skiten och det är viktigt att han slutar med det."

Han är 33 år nu, så vi kanske kan konstatera att han antagligen aldrig kommer att sluta med sina dumheter?

Problemet med att jämföra 08-journalister med de på GD/AB är att 08-journalisterna jobbar för rikstäckande medier och därmed förväntas kunna kliva ur den lokala bubblan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Det är väl inget snack om att Dick tillhör det övre skiktet i ligan, har den där otäcka förmågan( i motståndarlag) att leverera i heta, täta matcher. Dock tror jag inte att Dick kommer att kunna jobba bort de mindre bra sidorna för isf hade de varit borta nu.
Kommentera