Brynäs IF

713952 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2089388

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Det där sker i alla föreningar i alla sporter på elitnivå. Det är inget konstigt att en huvudtränare är missnöjd med inställningen på träningar då och då. Du har förmodligen ingen insikt i hur det går till att delta i ett lagspel på elitnivå, så du snackar med största säkerhet om sådant du inte har en aning om.

Vad gäller att nedvärdera så är du även där ute och cyklar omkring. Alla får ha åsikter. Mitt problem är att du krystar fram allt jävligt gnälligt.

Men jag ska scrolla förbi ditt episka missnöje med allt som rör Brynäs i fortsättningen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Har erfarenhet från tre olika lagsporter varav hockey är en av dem.

Uppskattar det, och ska göra detsamma med dina riktade gliringar också. Märker nu också att du nämnt mig i sammanhang som jag inte ens sett, snyggt gjort...

Förstår inte människor som dig. Du motsätter dig kritik riktad mot en förening som inte kan hysa några känslor men har inga problem med att trycka ned individer på en plattform specifikt ämnad för folk att uttrycka sina åsikter om nämnd förening. Det är inte gnäll, det är ett rent konstaterande att Brynäs-spelarna inte tar det på allvar när tränaren måste barnvakta dem såhär.
Kommentera