Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2094046

Sv: A propósito de nada
När spelare presterar så pass lite som man gör just nu så har man ingen rätt att kritisera tränaren. Om det är så att våra toppspelare inte kommer överens med Peter så får man visa vägen själv eller hålla käft och ta in Peters instruktioner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Det som är intressant i frågan är inställningen hos ett antal individer i laget, framförallt handlar det om s.k. stjärnor, välbetalda (överbetalda i mina ögon) spelare som glider omkring och ser trötta och nonchalanta ut. Trodde att Peter var en tuff tränare som vågar bänka spelare som inte presterar oavsett namn och status. Sedan finns det andra aspekter i det hela, kan vara så att vissa spelare inte gillar Peters attityd och spelidé, kanske rent av tycker att han inte tillför tillräckligt, inte vet jag.
Något är fel men det kan även vara den mentala biten men det försvarar inte individernas svaga insats (Bertilsson bla.a).
Sett ut från föregående året så borde laget på pappret prestera ett bättre resultat men det gäller att få en grupp individer att klaffa ihop.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Jag tycker att det påminner lite om när Boork kom in i Brynäs. Då såg han till att sparka en del lata spelare för att kunna lyckas att ändra lagets mentalitet & kultur. Det behövs nog något liknande nu. Dessvärre förstör covid-19 mycket, det är ju antagligen omöjligt att få någon klubb att ta över spelarkontrakt just nu.
Kommentera