Brynäs IF

713576 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2094083

Sv: A propósito de nada
Det känns som att det börjar väckas frågor om säsongen i sin helhet. Detta blir helt kaosartat. Fortsätter detta med att klubbar smittas hit och dit och matcher måste skjutas upp så ser då jag ingen utväg. Ställ in säsongen! Kanske lättare fälla det uttalandet som Brynäsare i dessa tider än om jag varit Lule eller Rögle men faktum är att det inte går att spela klart om dessa förutsättningar fortsätter gälla....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Problemet är med att ställa in säsongen nu är ju att man redan fått pengar av cmore. Vore ju inte så skönt att bli återbetalningsskyldig i dessa tider. Då är nog alla lag i SHL bankrutta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Tycker man kan flytta alla matcher som spelas innan landslagsuppehållet som kommer nu. Då bör vi få stopp på den värsta smittspridningen mellan lagen. Ställ in alla landslagsturneringar och sen flytta fram slutspelet 2-3 veckor så har vi marginal att spela inställda matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Man kommer inte ställa in säsongen, för mycket ekonomiska intressen inblandat. Det vi kan hoppas på är att man stänger serien för nedflyttning. Tycker det borde vara ett enkelt beslut men jag har inte sett några övertygande argument för varför det borde göras. Orättvisa förutsättningar annars? Skulle ekonomin bli bättre för lagen?
Kommentera