Brynäs IF

713902 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2096271

Sv: A propósito de nada
Huge: Är inte helt övertygad att det är en självklart bra värvning. Finns många frågetecken kring Gunler. Verkar som han flera gånger blivit nobbad av landslaget. Han blev draftad av det ända laget han inte pratat med innan, då var han ändå tippad att gå i första rundan. Alltså måste alla de lagen han pratat med valt att inte ta honom. Läste nu på ett Luleåforum och där var det många tveksamma kommentarer kring hans inställning m.m. Konstigt om Bulan inte skulle ge mer speltid till honom om allt var superbra. Jag tycker att Brynäs ska ge våra egna juniorer chansen istället. Vore dumt om de skulle behöva gå till en annan klubb för att få speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever : Om det nu är så att Bulan släpper Gunler pga dennes ev dåliga inställning så undrar man ju varför han vill till just Brynäs?
Då kommer han ju nästan ur askan i elden sas, dvs får en ny tränare som är minst lika krävande som sin gamla, om inte ännu mer krävande.
Behöver heller inte vara konstigare än att Bulan tycker att Brynäs skulle passa bäst, ett lag som han känner till sen tiden här.
Eller så försöker Bulan "lura på" oss en latmask för att minska våra möjligheter att på allvar tampas om guldet... :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever : Gunler har inte presterat på seniornivå över huvud taget, varningsklockorna ringer.
Kommentera