Brynäs IF

713555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2097012

Sv: A propósito de nada
Brynäs21:
Jag tror också på Gunler. Jag vet att han är en bättre forward än Alcén, Birgersson, Solem, Kvist, Ljungkratz, Mannberg. Så han kommer tillföra. Framför allt i offensiven och i andra PP uppställningen som varit väldigt dålig. Bara gjort ett mål där den femman.

Någon som hört hur det går med Asklöf..? Han bara försvann iom skadan. Han skulle tex tillföra lite extra krydda också just nu. Och skapa mer konkurrens bland dom 2 sista kedjorna.

Dessa vill jag ska lyfta sig rejält när serien drar igång igen:
Bulan, Molin, Danielsson, Bertilsson, Sigalet, Hedberg, Berglund, Andersén, Andrén och Rödin.

Resten bör spela på samma sätt. Då kommer vi spela bättre. Men som ni ser så är det enbart våra mest etablerade som bör lyfta sig kraftigt! Med undantag från Hedberg som är färsk.

K Ä M P A!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: I början av säsongen så pratade jag med en vän som är vän till familjen Asklöf. Jag frågade hur det var med honom och svaret då var att han hade väldigt ont i axeln och att där och då visste han inte om han kunde fortsätta att spela.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Det får man ju hopppas att han är, alltså bättre fw, har personligen aldrig sett honom spela, så det återstår att se, OM han nu är klar för oss.
Kommentera