Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2097060

Sv: A propósito de nada
Brynäs21: "varför ska du gnälla ?? Ja tror på gunler nån mer här inne som tror på han :)? Tror han kan överraska"

Därför att jag har sett honom sen han var liten knatte. Jag har suttit i sek och lyssnat på hans prat. Jag har pratat med tränare och ledare han har haft om hans attityd. (Jag är bäst och behöver inte slita för att nå framgång) Noel och Nils L i Luleå har spelat ihop sen U16/J18. Noel var den stora talangen. Nils lovande.
Utvecklingen för Nils har gott spikrakt upp. Han har tagit jobbet som krävs. Han har rätt attityd.
Gunler däremot har missat och slarvat i mycket av det som krävs. Men givetvis önskar jag att Gunler inser nu när han kommer till Brynäs hur man gör för att bli en toppspelare och förebild.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Gunler har väl haft en rätt förväntad utveckling, till och med en bra utveckling? Förra året hade han näst mest poäng från sin draftkull, bara Holtz gjorde mer men han hade mer än till exempel Raymond. En av de högsta points/hour i Luleå både förra och denna(väldigt låg samples size i år). Bulan borde såklart ha matchat honom mer både denna och förra säsongen. Där kommer Bulan undan kritik han borde ha för Luleå går så bra ändå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Blir lite oroad av det du skriver. Om inte en ledare som Bulan lyckas få ordning på Gunlers attityd, så är det högst osäkert om Peter klarar det.
Kommentera