Brynäs IF

715370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2098902

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Rödin och Berglund är underkända hittills denna säsong. Två spelare som måste vara på topp om vi ska gå till slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap: Känns som att Rödin, Bulan och några till egentligen bara är framträdande i powerplay, vid de få tillfällen som Brynäs lyckas få PP. Skulle behövas fler skridskostarka spelare att komplettera dom med. När Bulan byter kedja spelar han med Molin och Persson, en väldigt långsam kedja. I spelvändningen när Bulan tappar pucken till Bristedt gör Bulan egentligen det ganksa bra, han håller undan backen, men sedan överbelastar Bristedt bakifrån. Om någon annan av Brynäs forwards hade gjort en likadan åkning som Bristedt så hade ju Bristedt behövt ta den spelaren, men Molin och Persson var några meter för långsamma.

Tycker dock inte Brynäs har ett bättre lag på pappret än de senaste åren. Då tar jag med i kalkylen att väldigt många av de tilltänkta nyckelspelarna har blivit ganska gamla och inte blir bättre med åren. Det är väldigt många av våra 30+are som är sämre nu än för 2-3 år sedan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap:
Gå till slutspel njaa , tror inte det va , inrikting att klara sig kvar i shl är rimligare.
2 skott på mål i tredje i jakten på kvittering .. bra gubbar
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BratwurstMsenap: Slutspel??? Dom måste vara på övermännskliga för att undvika att åka ur....
Kommentera