Brynäs IF

717227 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100038

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Chanzone: Hade det inte varit Corona så tror jag vi sett en utrensning likt Boork 2005/2006. Bort med alla som inte klarar av att underkasta sig eller spela det spel man satt. Stjärna eller inte... Bort!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
bradberry: Klockrent! När Boork satte Miettinen och Viitakoski på Finlandsfärjan med enkel biljett samt skickade hem Wahlberg hände det grejer! Det är något dylikt som behövs! Fram med klorin och rotborste!
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
bradberry: Ja du, frågan är ju om det är ett systemfel eller om spelarna inte fattar hur dom ska spela.

Det jag tycker när jag kollar är att tre spelare går bort sig alldeles för lätt i pressen. Sen vågar inte backarna stå upp utan dom faller ner och tar djup. Då finns det en ocean av isyta emellan där. Forwards får tokjobba hemåt och har sedan ingen kraft överhuvudtaget till att anfalla. Att hela tiden tvingas till spel utan puck blir jäkligt jobbigt både mentalt och fysiskt.

I spelet med puck från egen zon går det alldeles för långsamt. Man kladdar för mycket istället för att slå ett snabbt pass. Sen är det oxå väldigt stillastående framåt. Ofta blir det spel på en stillastående forward som tvingas dumpa ner pucken eller en solokörning som oxå avslutas med att pucken dumpas ner.

Känslar är att man måste se över sitt spelsätt eller kicka en jävla massa spelare som inte klarar av att spela med denna press.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
bradberry: ”Stjärna eller inte...” Finns inga stjärnor i Brynäs. Finns bara bortskämda grabbar som skjutsats till träningar av sina föräldrar och som fått allt de pekat på. Då blir det så här.
Kommentera