Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100511

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Axle San: Håller med dig Axle - Folk borde sluta fantisera om dyra spelarköp och värvningar från AHL. Micke och ledningen har försatt Brynäs här, pengarna är slut, nu är det bara löpa linan ut.

Dessvärre är detta den historiskt sämsta säsongen att åka ur. När kassan är tom räcker inte 6 miljoners fallskärm långt. Men Brynäs är landets starkaste hockey-varumärke så finansiering borde inte vara ett problem i en sån situation.

Men vi riktiga fans följer klubben genom ett stålbad i allsvenskan och tillbaka om det är så. Kanske skakar vi av oss lite gnäll på vägen. Kämpa Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Blå grottan: Det är klubbarnas marknad nu, finns många spelare tillgängliga ganska billigt. Visst är det en svår ekonomisk situation, men med tanke på läget måste man sätta det i relation till hur mycket det skulle kosta att åka ur SHL.Brynäs har trots allt just förlorat med 7-2 mot en potentiell kvalmotståndare.

Covid-19 gör att kansliet trimmas rejält nu, men om Brynäs åker ur SHL kommer kansliet att trimmas mer än deltagarna i Biggest Loser. Då blir det en helt ny verklighet.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Blå grottan: ” Dessvärre är detta den historiskt sämsta säsongen att åka ur. När kassan är tom räcker inte 6 miljoners fallskärm långt. Men Brynäs är landets starkaste hockey-varumärke så finansiering borde inte vara ett problem i en sån situation.”

Om Campese lovar resultat genom satta mål, får investerande sponsorer, och Bif totaldyker är det varumärket i fara.

”Men vi riktiga fans följer klubben genom ett stålbad i allsvenskan och tillbaka om det är så. Kanske skakar vi av oss lite gnäll på vägen.”

Så de som ser problem och lyfter dem är inga riktiga fans? Det är fans som du som ryggdunkar som tillåter detta ske!
Se Glaans tweed i helgen om ryggdunkar så kanske du förstår. Han summerade det i en mening!
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Blå grottan: dyra spela köp? Nu förstår jag inte dig riktigt pågrund av denna pandemi som är just nu går det att lösa väldigt billiga och bra kontrakt kolla bara calof i Växjö han är jävligt billig just nu för Växjö .. samma med Luleå desoussa som en rookie lön så det du yrar om förstår jag inte .. blir Patrik Berglund skadad så är det ett krav att sundlöv ska värva blir för dyrt att åka ur shl
Kommentera