Brynäs IF

712993 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105843

Sv: A propósito de nada
Axle San: det är en sniper Brynäs skulle behöva just nu och om sundlöv inte försökt på Harper och han går till skit laget leksand då kommer jag för evigt ogilla sundlöv tills han byter jobb vi snackar om överlevnad denna säsong i shl då är det sjukt om man skulle få Harper till en billig peng samma som med rhett calof osv och att inte mormor försöker då kan han gärna lämna Brynäs tack
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs10: Leksand har kanske fördel av att de lyckats släppa Hult och Wännström och därmed blivit av med lönekostnad. Brynäs har tagit in Gunler och behöver kanske blir av med någon spelare innan de kan plocka in någon ny, även om det vore trevligt och även om det är rea just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs10: Hej Brynäs21. Att Harper har svarat dig på Instagram gör honom inte till Ovechkin. Harper har spelat 2 säsonger i SHL med 9 och senast 15 mål som facit. Förra säsongen gjorde Scott 19 mål, Patrik Berglund 17 mål, Rödin och Molin 14 mål vardera. Harper har heller inte spelat match på många månader. Det finns alltså ingenting som talar för att Harper skulle kunna bli en frälsare i Brynäs även om han skulle förstärka truppen.

Dessutom högst tveksamt att skylla på Sundlöv när man inte vet om styrelsen har gett honom ekonomiskt mandat att värva.
Kommentera