Brynäs IF

715071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109489

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Tror det mesta nämnts, tänker främst på 2 saker:
1. han har en viss kvalitet som gör honom intressant för andra klubbar. Vem skulle t ex vilja ha Andersén eller Berglund
2. Han är inte en av Sundlövs "värvningar", som det skrivits tidigare är det enklare att riva upp andras beslut. Det såg vi inte minst när Dacke & Campese sparkade både tränare och sportchef och några spelare med orden "vi väntar oss mer i Brynäs". Men trots att det gick lika dåligt säsongen efter agerade man inte lika snabbt och beslutsamt på sina egna dåliga beslut. Med andra ord likadant som Sundlöv nu agerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Avdelning "vi väntar oss mer i Brynäs" så är det när man betraktar det utifrån inte många som passerar den testen med godkänt betyg. Höstterminens betyg blir ett kollektivt IG!
En grundläggande fråga för att få svar på hur det kan bli ett IG är hur det i glödheta helvete var möjligt att signa PA för att spela den här hockeyn MED DEN BEFINTLIGA TRUPPEN?
Hade Sundlöv för bråttom?
Ville han ta två trappsteg i taget?
En hockeymördare till tränare som år 1 kunde använda befintliga spelare att spela äckligt grisigt, typ Ärkegrisen Lusth, hade varit ett smartare steg. Inför år 2: fortsatt omställning, dvs i riktning mot spelskicklig spets och hungriga juniorer.
MEN att under hela tiden ha koll på nulägets möjligheter och morgondagens önskade vägvinnande spel.
Det vi ser nu är IG-hockey.
Det misstaget är Sundlövs.
Lösning?
PA blir ärkegrisen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Att Jonathan Sigalet lämnar ser jag som ett gott tecken. En prestigevärvning får man väl ändå lov att säga som tyvärr inte lever upp till förväntan av att vara en go to spelare. Det krävs en till Berra för det jobbet och han är inte bra nog helt enkelt, något positivt att ta med sig från detta.
Kommentera