Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2110384

Sv: A propósito de nada
Carlo: Minns att Rohdin spelade mycket powerplay i Karlskrona. Det kändes som att det var rätt tänkt att hämta tillbaka honom till Brynäs, han är ju bättre, rivigare och mer oöm än många andra som har spelat i tredje- och fjärde de senaste åren, men som du säger gick det åt skogen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Hade hellre sätt att Rohdin få förlängt än Mannberg om jag ska vara ärlig. Väldigt snabb för sin storlek, rivig som föregående talare artikulerade så bra och har många fler bra egenskaper än.. ja, halva truppen i dagens Brynäs.
Gjorde väl bara 2 poäng sista sejouren har jag för mig men finns mer i honom som bevisat och hade passat bra in i Anderssons system.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Emil Larssons avstängning på fem matcher blir alltså till ingen match alls då Örebro har pausat sin verksamhet under tiden. Det måste ju vara något slags rekord.

Jag har tänkt lite på det här med avstängningar som domarna missat under själva matchen. Borde det inte gå att ta fram ett regelverk som säger att minst en match skall tillfalla mot laget som själva incidenten hände. Att avstängning släpar så att säga tills nästa gång man möts. Man villl ju ändå att det drabbade laget skall få nån slags rättvisa.

Skulle det vara sista matchen för säsongen så får den hänga med till nästa säsong. Problemet blir när spelarens kontrakt är på väg att gå ut och man redan avverkat alla möten för säsongen. Men det finns säkert lösningar för det oxå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: det är sådant här man bör analyser på djupet. Varför misslyckas och lyckas värvningar. För att på rätt sätt kunna scouta spelare.
I detta fall kan en av faktorerna vara att hela laget gick dåligt och att han inte användes på rätt sätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: När sjutton är det matchdag igen?
Kommentera