Brynäs IF

715063 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2110400

Sv: A propósito de nada
Peja: Hade hellre sätt att Rohdin få förlängt än Mannberg om jag ska vara ärlig. Väldigt snabb för sin storlek, rivig som föregående talare artikulerade så bra och har många fler bra egenskaper än.. ja, halva truppen i dagens Brynäs.
Gjorde väl bara 2 poäng sista sejouren har jag för mig men finns mer i honom som bevisat och hade passat bra in i Anderssons system.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sama: Rohdin är slut som artist, framförallt så håller han inte SHL nivå. Att plocka tillbaks spelare som inte levererat tidigare skulle vara ren idioti. Visserligen så brukar ju Brynäs vara ”duktiga” på att sparka/ta tillbaks folk men vi behöver nytt blod och spelare med utvecklingspotential, inte gubbar där bäst före datumet passerat. Kolla juniorer, killarna ger sitt yttersta vid varje byte utifrån deras förutsättningar. Dessa grabbar brinner för att bevisa att man vill komma långt i sin karriär och de flesta drömmer att en dag lira i NHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Alltså seriöst, Rohdin var ju katastrof och avsevärt sämre än Mannberg, klasskillnad där faktiskt. Mannberg är i all fall snabb och har hyfsat målsinne också. Rohdin var bara seeeeeg
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Tycker det var rätt att inte ha kvar Rohdin. Han lämnade Brynäs för att få mer istid uppe i Timrå. Det som har varit konsekvent i hela hans karriär är att han har gjort det bra som nyckelspelare i sämre lag men inte hittat en bra jämn nivå i bättre lag. Han var nog väldigt införstådd med att det skulle bli än mindre roll i comebacken i Brynäs än i Karlskrona, men det är inte alla som kan hantera en mindre roll på ett bra sätt. Bättre att han spelar i mindre klubbar och briljerar där. Sen kan jag hålla med om att han är bättre än en del i Brynäs lag, men dom borde ju inte heller få vara kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Vore tjänstefel att förlänga med en forward som gjort TVÅ poäng.
Kommentera