Brynäs IF

713795 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2119090

Sv: A propósito de nada
Wesel: Som vanligt ett dumhuve som tycker att man är boven när man svarar med hån på någon annans hån/pik. Skriver man pikar så får man pikar tillbaks. Ingen Leksing behöver försvara mig ifall nån pikar mig efter jag pikat ett annat lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Hade en Brynäsare gått in på ett Leksandforum med lika många leksandsmedlemmar som det är Brynäsare här och haft samma ton som du då kan jag lova att de hade fått liknande motsvar. Mattias brukar iaf tänka efter lite hur det diskuteras men att komma in och bara gotta sig i våran position och kommentera om att vi ska åka ur är speciellt som leksing jävligt lågt detta år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Det kanske mer är själva faktumet att du överhuvudtaget överväger att besöka ett Brynäsforum samma kväll som Leksand har vunnit en match mot ett annat lag. Det är nog inte särskilt många Brynäsare som besöker Leksandsforum ikväll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bra insats idag. Tänk så ofta man hört från de som ligger efter i tabellen: ”en bra utmaning, vi måste fortsätta att jobba, det är vi mot resten, vi vänder det här....”
Tänk om det blir verklighet den här gången ...
Kommentera