Brynäs IF

714005 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120118

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Ständig: Jag skulle inte säga att Leksands chanser att vinna matcher påverkas särskilt mycket av om Berg spelar eller inte. Han är verkligen ingen avgörande spelare för deras del. Det straffar framförallt honom själv om han blir avstängd.

Nu var ju hans huvudtackling inte okej, men ändå intressant när det dyker upp en "retsticka" i ligan. Berg är ju ingen särskilt bra hockeyspelare men ändå honom som folk pratar om efter matchen. Under några års tid har jag hört rykten om att Alcén är en spelare som retar gallfeber på motståndarspelare och supportrar, men väntar fortfarande på att se bevis på det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
När alla är back in biss:

Ersson (Andrén)

Bertilsson - Björk
Billins - Nyberg
Andersén - Ingman
Berglund

Rödin - Scott - Danielsson
Descheneau - Berglund - Harper
Sallinen - Ölund - Gunler
Persson - Pettersson - Kvist
Mannberg

PP 1:
Billins
Descheneau
Rödin
Berglund
Harper

PP2:
Danielsson
Scott
Sallinen
Ölund
Gunler

BP:
Ölund - Pettersson / Andersén - Bertilsson
Sallinen - Mannberg / Nyberg - Berglund
Extra:Björk och Persson
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Peja: Problemet som jag ser det är att Berg medvetet försöker skada utan anledning. Han gjorde nåt liknande för nåt år sedan, kommer inte på rak arm ihåg mot vem och säsong. Kan grotta ner mig och ta fram fakta men är säker på att det var han. Han ska inte tillåtas åka omkring och göra såna saker ostraffat. Om inte domarna utdömer straff ska våra spelare göra det.
Att jämföra med vår nr 14 känns inte rätt, han är mycket snack och lite verkstad. Framför allt försöker han inte sig på lönnmord.
Låst ämne