Brynäs IF

556266 inlägg · 7753 ämnen

Inlägg #2126291

Sv: A propósito de nada
Carlo:

”FBK är inte något favorit hos mig med. Men de dra publik!
De tre lag som inte dra någon publik OIK, Växjö och Örebro. Inte kollat statistiken på publiken utan gick på känslan hur det varit i arena mot dessa lag. Så kan dessa åka ner! Man vill ju att det skall vara bra tyck med folk i arenan”

Ja, FBK drar ju publik. IKO är väl ihop med LHC de lag jag tycker känns som mellanmjölk. Finns inget alls där att hetsa upp sig över.

MEN, HV71 ligger etta på min hatlista efter jag var på plats där och såg Ove Molin bli manglad i huvudet mot sargen. Inte på grund av just den incidenten utan att hela arenan buar ut Molin när han får hjälp att ledas av isen. Så sjukt osportsligt beteende. Det är en sak jag aldrig kommer släppa. Dessutom har smålänningar vidrig dialekt och snåla är dom ju oxå!😉

Smålänningar som håller på Brynäs är självklart vettiga människor.
+12
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Smålänningar som håller på Brynäs är självklart vettiga människor.

Och vi är jävligt många här nere i Småland som håller det finaste som finns, Brynäs IF
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: bara för att göra det klart så finns det inga riktiga snålläningar som håller på Brynäs. Publiken i växjö kan bli större i grundserien samt att priserna är bland de högsta.
Något som kan vara positivt âr kanske att fler vill se hockey live nästa år och att vi inte blir bortskämda med minst semi varje år. Du får hälsa på i vida i slutspel nästa år. Ta med dig Brynäs.

Carry on...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Snålänningar brukar jag säga.
Kommentera