Brynäs IF

713781 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2127690

Sv: A propósito de nada
Spjutmuren: Ja det är ganska absurt med 5 matcher egentligen, kanske borde man ta bort graderingen på ansträngningarna och säga att tackling i huvudet är en match och låta det stanna där och enbart dela ut personliga böter utöver det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Såg precis att Nick Ebert inte kommer till spel, fick känningar på matchvärmningen. Bra för oss!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Godkväll folket. Längesedan man drog en rad, men jag tänkte lyfta en fråga, är det nån som vet om " en bra start" som Brynäs pysslar med, innebär att deras ungdomar(ålder att få köra moppebil) får lära sig hur man ska bete sig på isar där även andra barn(mycket yngre) även är?
Blev idag varse om deras beteende.
Nu ska man inte dra alla över en kam. Men 10 (moppebil ålder inne) killar med vårt fina märke, med instialer på armarna på deras namn och loggan "en bra start" på armen att bete sig som riktiga svin milt sagt. Tar över en hel plan, grisar ner med pizzakartonger , noccoburkar Snickers papper , inte en tillstymmelse till att plocka upp efter sig. Men värsta av allt, så fruktansvärt uppkäftiga och kaxiga.
Åker och skjuter slagskott framför småbarn( i dagens fall mina) , svarar med en uppkäftig o arrogant uppsyn när man upplyser om att isen är för alla även för dessa barn i 5års åldern.
Aldrig vart med om nå värre ungar.
Hör kanske inte hemma här men blev så förbannad så lära lätta mitt hjärta.
Tragiskt att åka runt med " en bra start" på armen.
Kommentera