Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2132458

Sv: Brynäs - OIK tjugoförsta i första tjugotjugoett
Tja! Har läst härinne mer eller mindre i 10 år men aldrig reggat mig. Har flyttat till Västerbotten, Umeå från Gävle och här är det brist på brynäsare eller individer generellt att prata SHL-hockey med så nu är jag här.
Om matchen idag och pågående diskussion: Fantastisk första period, men bedrövlig tredje. Dock tyckte jag trots IKO:s övertag att vi lyckades hålla dem i mångt och mycket på utsidan. När pucken väl var i farligt område var det ofta brynässpelare som var alerta och lyfte klubban och/eller flyttade på anfallande spelare. Mot bättre lag hade vi dock blivit hårdare straffat.
För övrigt tycker jag vi ofta låter anfallande spelare gå in alldeles för långt och avsluta när dem väl har etablerat spel i vår anfallszon. Vad skall göras åt det? Det har blivit bättre men såg vid ett par tillfällen t.ex palmberg få vandra och vandra innan han avslutar. Inte sällan det sett ut så. Passivitet?

Jaja. Här är jag, hoppas vi kommer överens. Hoppas vi klarar säsongen.
mvh
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - OIK tjugoförsta i första tjugotjugoett
För övrigt tycker jag det känns jättekonstigt att vissa förordar att vi ska lufta andrén på lördag. Visst Ersson har stått många matcher på raken, vi har ett tufft spelschema etc. Men Ersson är i storform. Han kan ensam vinna matcher för oss och visar verkligen att han är vår 1a. Efter att ha släppt 1 mål på 2 extremt viktiga matcher, tycker jag han förtjänar att stå borta mot lakers. Tycker spelarna agerar helt annorlunda med Ersson i mål, dem vet att han tar puckar från vissa lägen, när Andrén står slänger vi oss hit och dit i tid och otid. Kan vi lugga lakers på poäng i den form dem är i nu kan nog självförtroendet i gruppen få sig en rejäl boost.

Edit: Och den chansen tror jag inte vi har med Andrén i målet..
Låst ämne