Brynäs IF

713396 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2133397

Sv: Växjö-Brynäs 21-01-23
Hade vart intressant att se hur Ingman hade kunnat utvecklas om vi var ett fungerande stabilt mittenlag t ex. Tycker han har redskap. Men för ojämn såhär långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö-Brynäs 21-01-23
Tycker Ingman vissa stunder kan vara riktigt bra och har verkligen nått bra i sig. Däremot spelar han rätt ofta på för små marginaler. Och dessutom verkar det inte vara Peters favorit. Med fansensvärvning 3.0, sponsorer och om man får Ingman såld så tror jag man kommer värva en ny spetsforward för dom pengarna.
Men det som är intressant är att jag hoppas Persson får chansen att visa upp sig på riktigt nu. Sen tycker jag även att Ljungkratz borde få spela mera. Vad tillför egentligen Alcén?? Bättre att gå på våra egna junisar. Men det är klart att tränarna vet bäst. Tycker bara att Alcén är så fruktansvärt dålig. Inte ens hård i kroppen och den där trash talk spelaren ser jag väldigt sällan.
Kommentera

Sv: Växjö-Brynäs 21-01-23
Davey85: Håller med. Han har en härlig energi och är frejdig att se. Är ju defensiven och att han är lite nonchalant som jag tror gör att han inte får förtroende.

Får hoppas att det är läget vi varit i som gjort det och att det inte är att den typen av spelartyp inte får finnas framöver, för de behövs.
Kommentera