Brynäs IF

709850 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2133401

Sv: Växjö-Brynäs 21-01-23
Tycker Ingman vissa stunder kan vara riktigt bra och har verkligen nått bra i sig. Däremot spelar han rätt ofta på för små marginaler. Och dessutom verkar det inte vara Peters favorit. Med fansensvärvning 3.0, sponsorer och om man får Ingman såld så tror jag man kommer värva en ny spetsforward för dom pengarna.
Men det som är intressant är att jag hoppas Persson får chansen att visa upp sig på riktigt nu. Sen tycker jag även att Ljungkratz borde få spela mera. Vad tillför egentligen Alcén?? Bättre att gå på våra egna junisar. Men det är klart att tränarna vet bäst. Tycker bara att Alcén är så fruktansvärt dålig. Inte ens hård i kroppen och den där trash talk spelaren ser jag väldigt sällan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö-Brynäs 21-01-23
pettisbif2.0: Ja Ingman har något bra i sig men så svårt att få fram det. Han har ju ett varv varje match i anfallszon som mer Lr mindre alltid slutar med ett pass på 1,5 meter. Om han kunde förmå sig att få den pucken mot mål istället
Kommentera

Sv: Växjö-Brynäs 21-01-23
Fyfaaan vad äcklad jag blir när hela hockeysveriges journalistkår och de så kallade experter på CMore alltid slickar dom "bästa" lagens stjärt... allt dom gör är bra. Alla skador som sker mot dom är hemskt. Usch! Ska inte kommentatorer vara opartiska??? Jag tycker det är äckligt att lag som oss bland annat nästan alltid får skit för tacklingar, filmningar och annat. När vi vinner står det i tidningar lite smått. När vi förlorar tas det upp sjukt mycket mera och att vi är i kris... less på media!
Kommentera