Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2134928

Sv: A propósito de nada
Alltså LHC var så extremt svaga i egen zon igår... De vann skotten klart visst... men de är ett dåligt lag... Så sjukt illa att förlora mot dem hemma. Precis sådana förluster som inte får inträffa när man försatt sig i ett sånt här läge... Snart får de tillbaka folk. Jag tror de stärks då. Men skulle ändå tro de får kämpa in i kaklet för att undvika kval. Jag tror Oskarshamn kommer få kvala. Sen blir det kamp... Kanske Malmö? Kanske Brynäs? Kanske LHC? Jag tror HV kommer klara sig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag missade intervjun med Campese igår men förstår av referat att han pratade om att "vi är på väg mot en ny identitet och det kan ta tid." Nu låter jag som en gammal surkart, men vad var det för fel på den gamla identiteten?
Jag är en stor anhängare av jämställdhet mellan könen i alla delar av samhället och anser att miljömässig uthållighet är en livsavgörande fråga. Men de diskussionerna för jag med personer och grupper som har de frågorna som sina expertområden, inte med en hockeyklubb.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Ja, den här förlusten sitter verkligen i, är fan deppad idag. Det som känns jobbigt är att bubblan sprack lite igår, vi ÄR inte bra utan våra nyckelspelare. Också så tungt att vi kunde gett Lhc en käftsmäll igår men tappar istället tre ledningar.

Nä, känns skit idag.
Kommentera