Brynäs IF

713040 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2134935

Sv: A propósito de nada
Jag missade intervjun med Campese igår men förstår av referat att han pratade om att "vi är på väg mot en ny identitet och det kan ta tid." Nu låter jag som en gammal surkart, men vad var det för fel på den gamla identiteten?
Jag är en stor anhängare av jämställdhet mellan könen i alla delar av samhället och anser att miljömässig uthållighet är en livsavgörande fråga. Men de diskussionerna för jag med personer och grupper som har de frågorna som sina expertområden, inte med en hockeyklubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jompe: Det är väl inom rebranding området som det formligen bubblar över av floskler.
Ny dräkt hjälpte inte, ny målsättning inte heller, ny spelmodell för att passa visionen inte heller så vad kommer härnäst? Nytt klubbmärke kanske?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe:
Det märkliga var (eller kanske inte med tanke på hur utveckliingen/avvecklingen av Brynäs ser ut) att även om Sanny ställde om frågan om vad Brynäs skall stå för (eftersom Campese producerade ett ickesvar på första frågan) så lyckades klubbdirektören att missa tillfället att kommunicera vad Brynäs skall stå för. I vart fall blev jag inte klokare. Och då har Campese jobbat med frågan OCH svaret i 2,5 år...
Kommentera