Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2134945

Sv: A propósito de nada
Jompe:
Det märkliga var (eller kanske inte med tanke på hur utveckliingen/avvecklingen av Brynäs ser ut) att även om Sanny ställde om frågan om vad Brynäs skall stå för (eftersom Campese producerade ett ickesvar på första frågan) så lyckades klubbdirektören att missa tillfället att kommunicera vad Brynäs skall stå för. I vart fall blev jag inte klokare. Och då har Campese jobbat med frågan OCH svaret i 2,5 år...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Campese slänger sig med många fina ord och är expert på att prata runt frågorna som ställs. Men egentligen behöver inte slutsatsen vara svårare än att han misslyckats radikalt med sportchefsrekryteringarna. Lek med tanken att han anställt Tjomme som sportchef istället för Dackell hösten 2018. Det Tjomme gjort med Leksand är imponerande med tanke på att dom gör sin andra SHL-säsong. Vad hade han kunnat göra med Brynäs som stod på en klart högre nivå än det Leksand som var nykomlingar hösten 2019?

Problemet ligger inte i att vi måste ” att hitta vår identitet” som Campese säger var och varannan minut. Vi måste ha en kompetent sportslig ledning. Svårare än så är det inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Luleå hade spelledigt igår så jag kikade på eran match och såg Campeseintervjun och som utomstående betraktare blev inte heller jag klok på vad han sade.
En massa svävande ord om Brynäs ett stort företag och att klubben mår bra serru Sanny.
Vore Calzonen i mitt Luleå skulle jag känt mig grovt provocerad.

Kämpa på, vi behöver alla lag kvar och fler därtill norr om 08.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Brynäs ska spela en rolig ishockey med mycket fart och teknik. Vi ska vara svårslagna. Brynäs ska leda svensk hockeys utveckling.

Hur tycker du det går?
Kommentera